TAPAHTUMAKALENTERI

Jäsenilloissa joissa kahvi- ym. tarjoilu, kahvimaksu 2 €/hlö

ARVOSTATHAN VAPAAEHTOISTEN TEKEMÄÄ TYÖTÄ!

Tilaisuudet yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs. ellei toisin mainita

Myyjäiset markkinapäivinä   1.2., 1.3., 5.4., 3.5. ja 2.8. klo 9 - 14. yhdistyksen tiloissa.
Voit syödä keittoa ja juoda kahvit paikan päällä sekä nauttia myyjäistunnelmasta. Osta keittoa ja leivonnaisia myös kotiin vietäväksi. Arpajaiset ja kirpputori sekä runsas valikoima myytäviä käsitöitä.
Myyjäisten, arpajaisten ja kirpputorin tuotolla saamme varoja yhdistyksen toimintaan. Kaikki lahjoitukset ovat tervetulleita arpajaisvoitoiksi tai myyntiin. Otamme vastaan hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita kirpputoritavaroita, ei kenkiä

YHTEISLAULUA ja päiväkahvit klo 14.00.  Tuokio toteutetaan yhdessä Lahden seudun senioriopettajien kanssa. Mukaan voi tulla, vaikka vain kuuntelemaan.

ma 30.1. Laulelmia ja iskelmiä

ma 27.2. Talvilauluja

ma 27.3. Kupletteja

ma 24.4. Kevätlauluja
Musikantteina toimivat Hanna Viitanen ja Riitta Parviainen.

KANTELERYHMÄ kokoontuu yhdistyksen tiloissa Vapaudenkatu 1 D, 2. krs.
Maanantaisin klo 13.30 – 15.00  9.1. PERUTTU, 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4.,  17.4., 15.5.  Sinun ei tarvitse osata soittaa, soittimen saat tarvittaessa lainaksi.
Vetäjänä musiikkipedagogi Hanna Viitanen p. 0400 812431
sähköposti hannaeriika.viitanen@gmail.com

Lahden Lähimmäispalvelu ry
järjestää monipuolista ryhmätoimintaa yhdistyksen tiloissa joka toinen tiistai parittomilla viikoilla. klo 12.00 – 13.30 alk. 17.1.2023
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki seniori-ikäiset.
Luvassa mukavaa yhdessäoloa, vaihtelevaa toimintaa ja vierailuja alueen kulttuurikohteissa. Toiminta järjestetään STEA:n tukeman KIINNI ELÄMÄSSÄ hankkeen puitteissa. Toiminta on maksutonta, kahvittelusta kerätään pieni maksu.
Lisätietoja Kaisu Keisala, projektikoordinaattori p. 050 431 9937.

TAMMIKUU

Naistenilta ke 25.1. klo 17.00 Lahden Suolahuoneelta Pirita Peuranen tulee kertomaan suolahoidoista ja mitä muita hoitoja heillä on. Tarjolla pientä iltapalaa.

HELMIKUU

Jäsenilta ke 8.2. klo 17.00 Uusien jäsenten ilta. Oletko liittynyt jäseneksi 2020 – 2022, tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Tapaat samalla myös vapaaehtoistoimijoita. Kahvitarjoilu.

Naistenilta ke 22.2. klo 17.00 Tiedätkö mikä on Naisten pankki ja miten se toimii? Naisten pankista Johanna Haavisto tulee tästä kertomaan. Tarjolla pientä iltapalaa.

MAALISKUU

Jäsenilta ke 8.3. klo 17.00 Vieraana reumahoitaja. Kahvitarjoilu.

Valtakunnallinen Keltaisen Nauhan päivä ke 15.3.2022

Yhdistyksen kevätkokous ke 15.3. klo 17.00, kahvitus kokouksen jälkeen

Naistenilta ke 22.3. klo 17.00. Kiinnostaako sukututkimus? Lahden seudun sukututkijat ry:tä tullaan kertomaan miten pääset alkuun ja miten etenet. Pientä iltapalaa tarjolla.

HUHTIKUU

Jäsenilta ke 12.4. klo 17.00 Asiaa muistista. Päijät-Hämeen Muistiyhdistyksestä muistiluotsi vierailijana.

Naistenilta ke 19.4. klo 17.00 Kirjallisuuden taika. Keskustellaan lukutottumuksista. Mieti valmiiksi, mikä kirja on jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi. Tarjolla pientä iltapalaa.

TOUKOKUU
Kevätkauden päättäjäiset ti 16.5. klo 13.00. Pientä ohjelmaa, yhteislaulua ja kahvitarjoilu.

REUMATROPPI II jo aikaisemmin ryhmässä mukana olleille jatkuu kevätkaudella keskiviikkoisin 8.2., 22.2., 8.3. ja 22.3. klo 14.00 -15.00

TULOSSA SYYSKAUDELLA Järjestää aluetoimikunta II Päijät-Häme ja Kanta-Häme
MUSIIKKI LIIKUTTAA TAPAHTUMAPÄIVÄ la 16.9.2023 Harjula-keskuksessa
Ohjelmassa mm. Luento Musiikin vaikutus kivunhoidossa Musiikkiterapeutti Reetta Keränen, Työpajat, Asahi Liisa Stenstrand, Vire-Lavis Kirsi Kaipainen–Pyykkö
Kantele Hanna Viitanen, Body Percussion Matleena Karjalainen, Lounas,
Musiikkirentoutus, Musiikkiesitys Nastolan pikkupelimannit.
Lisätiedot ym. avoinna.

TULE MUKAAN!!

Sinustako vapaaehtoinen?  Kaipaatko yhteisöllisyyttä ja tekemistä?
Tule mukaan Lahden Reumayhdistyksen iloiseen joukkoon,
yhdessä olemme enemmän!

Vapaaehtoisena voit olla mukana auttamassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, vertaisryhmänvetäjänä, liikuntavastaavana ym.
Onko sinulla jokin erityisosaaminen? Tule ja kerro mitä haluaisit tehdä.
Kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!

Pääset mukaan toimintaan myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi:
Jäsenenä voit osallistua kaikkiin vertaistuki ja liikuntaryhmiin, tule mukaan!
Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus  (linkki avautuu klikkaamalla)

LAHDEN REUMAYHDISTYS RY